Allt flyter

Idag har varit en riktig mys dag. Klockan tre samlades nästan hela släkten från mammas sida hemma hos min moster på söder. Vi åt lutfisk (eller dom andra åt, jag käkade kötbullar och prinskorvar), drack glögg och fikade. Desseutom fick jag lite försenade julklappar, b.la ett långt adidas linne av mina kusiner, tro mej det förgyllde dagen.

Runt nio tiden blev det bio med Kim (min pojkvän) och hanns kompisar Tim och Steffe. Det blev den roliga filmen Allt Flyter som handlar 40åriga killar som startar ett konstsimmslag. Jag skrattade så mycket att jag satte i halsen och klumpig som jag är spillde jag ut en tredjedel av Kims popcorn på golvet, hoppas han inte märkte =P

När filmen var slut mötte jag upp Emina och Nicole på Mosebacke, vi började röra oss mot en fest på Skanstull men tråkiga jag bangad precis innan vi skulle gå in och med tappra steg styrde jag mej tillbaka till T-banan och sängen. Tjejerna stannade dock kvar, och imorron blire upp till bevis att jag inte blivit någon tråkmåns. Då ska jag minnsan festa!
Kommentarer
Postat av: emina

emmmaaa, din tur att ladda upp lite bilder på facebook, kom igen nu kör för fa-an!

2008-12-29 @ 18:16:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0